Logo

Σκιέρ προσγειώθηκε δίπλα σε… αρκούδα !



 
 

ngrbr_28-3-2011Νεαρός σκιέρ εισήχθη χθες στο νοσοκομείο, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχτηκε από αρκούδα σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης.

Ο νεαρός μαθητής, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, έπεσε σε μια σπηλιά στο Funäsdalen της Σουηδίας, ενώ έκανε σκι στις πλαγιές με τους φίλους του.

Για κακή του τύχη, το αγόρι προσγειώθηκε δίπλα σε μία αρκούδα που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη, η οποία ξύπνησε αμέσως και του επιτέθηκε.

«Ήταν μια άγρια επίθεση », είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Η τρομαγμένη αρκούδα δάγκωσε το αγόρι και στα δύο πόδια και έγδαρε την πλάτη του με τα νύχια της».

«Το αγόρι, το οποίο φέρει σοβαρά τραύματα, κατάφερε να γλιτώσει και να ξεφύγει  από το αγριεμένο ζώο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στο Όστερσουντ, όπου και παρακολουθείται από τους γιατρούς», προσέθεσε.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η αρκούδα εντοπίστηκε αργότερα από τις αρχές, αλλά δεν την θανάτωσαν, καθώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσε περαιτέρω απειλή για τους θαμώνες και τους κατοίκους της περιοχής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις