Logo

Μήνυση της Ford κατά της Nissan για σέξι διαφημιστικό σποτ (Vid)



 
 

sxdnssn_29-3-2011Η βραζιλιάνικη μονάδα της Ford κατέθεσε μήνυση εναντίον της διαχείρισης της Nissan στη Βραζιλία εξαιτίας μιας σέξι τηλεοπτικής διαφήμισης, στην οποία η δεύτερη εμπαίζει τη Ford για τις υψηλές τιμές της.

(Δείτε το βίντεο)

 

   Πρόκειται για μία αρκετά αστεία διαφήμιση του Nissan Tiida, η οποία διακωμωδεί τους ράπερ - γκάνγκστερ. Το κόνσεπτ του διαφημιστικού σποτ είναι ότι οι δύο “ράπερ”, που περιβάλλονται συνεχώς από πανέμορφες γυναίκες με μαγιό, είναι μηχανικοί της Ford που καυχιούνται για τα χρήματα που έχουν “τσεπώσει” από την υπερχρέωση των πελατών τους για το Ford Focus – το οποίο φαίνεται στο φόντο.

 

Η Ford, ωστόσο, δεν το θεώρησε καθόλου αστείο. Η εταιρεία έχει καταθέσει ποινική αγωγή κατά της Nissan στη Βραζιλία, ενώ κατέθεσε, επίσης, και ασφαλιστικά μέτρα κατά της τηλεοπτικής προβολής της διαφήμισης, με αποτέλεσμα να την αποσύρουν.

Όπως αναφέρει το Reuters, η μηνύτρια εταιρεία κατηγορεί τη Nissan για “ακατάλληλη χρήση του σήματός της” και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Όσον αφορά στο μερίδιο της βραζιλιάνικης αγοράς, η Nissan κατατάσσεται στη 12η θέση με μόνο 1,6% των συνολικών πωλήσεων οχημάτων στη χώρα. Η κατασκευάστρια εταιρεία πασχίζει να ανέβει σε δημοτικότητα, ώστε να μπορέσει ν’ ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της βραζιλιάνικης αγοράς, όπως είναι η Fiat, η Ford και η General Motors.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις