Logo

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης κατά Βασσάρα ;



 
 

vassaras_29-03-2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο “εγκέφαλος” της εγκληματικής επίθεσης, σε βάρος του καθηγητή διαιτησίας Κύρου Βασσάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr - οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα - ο δράστης βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς  που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ, τα ξημερώματα της Τρίτης, στα πλαίσια της μεγάλης επιχείρησης  κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα αρχικά του ανθρώπου που οργάνωσε και συμμετείχε στην επίθεση – τον περασμένο Οκτώβριο – κατά του Βασσάρα, είναι Γ. Μ. και αξιωματικοί της Ασφάλειας τον θεωρούν από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της νύχτας.

Ο Γ.Μ. συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για εμπλοκή σε βομβιστικές ενέργειες και εκβιάσεις νυχτερινών κέντρων.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν, ότι το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας έχει ήδη συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά,  ώστε να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και για την υπόθεση Βασσάρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί γνωρίζουν, ότι το άτομο αυτό ήταν εκείνο που το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου – μετά τη λήξη του ντέρμπι του Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού – ακολούθησε με μηχανή το ταξί, που μετέφερε το Κύρο Βασσάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, όπου και του επιτέθηκε μαζί με τους συνεργούς του.

Το μεγάλο στοίχημα τώρα για τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας είναι να “δέσουν” τον Γ.Μ. με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα που έδωσε το… πράσινο φως, για τον άγριο ξυλοδαρμό του καθηγητή της διαιτησίας.

«Τα 200 χιλιάδες ευρώ που χάρισε πρόσφατα στην ΕΛ.ΑΣ ο κ. Πατέρας για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σώματος, ελπίζουμε να μας βοηθήσουν ώστε να φτάσουμε σύντομα και στον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης», έλεγαν σε δημοσιογράφους αστυνομικοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η ΕΛΑΣ ' ακουμπάει ' τους δράστες της επίθεσης κατά του Κύρου Βασσάρα


Τελευταίες Ειδήσεις