Logo

Κερατέα: Ηρεμία μέχρι την επόμενη... μάχη



 
 

keratea_30-3-2011Σε επιφυλακή βρίσκονται και σήμερα Τετάρτη οι κάτοικοι της Κερατέας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για τη μη εγκατάσταση και λειτουργία ΧΥΤΑ στη θέση Οβριόκαστρο, μετά τα χθεσινά επεισόδια που μετέτρεψαν σε πολεμική ζώνη την πόλη και τα περίχωρά της.

(Δείτε φωτό)

Στην Κερατέα επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί, και ότι η αστυνομία κάνει λόγο για τραυματισμούς τουλάχιστον τεσσάρων αστυνομικών.

Από την πλευρά τους οι κάτοκοι της Κερατέας υποστηρίζουν ότι έχουν τραυματιστεί και τέσσερις  πολίτες, ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί εκτός από δακρυγόνα και χημικά, που ρίχνουν σχεδόν εξ επαφής στους πολίτες, χρησιμοποιούν ακόμη  και πλαστικές σφαίρες, από τις οποίες προκαλούνται  βαθιά θλαστικά τραύματα.

Σημειώνεται, ότι και τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Λαυρίου δόθηκαν στην κυκλοφορία αργά το βράδυ της Τρίτης, καθώς , όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, σκαπτικό μηχάνημα κατέστρεψε τα δύο οδοφράγματα που είχαν στήσει κάτοικοι κοντά στην πόλη της Κερατέας.

Φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή "μάχη" της Κερατέας

 

keratea10_30-3-2011Ο εκσκαφέας τυλίγεται στις φλόγες


 

 

 

 

 

 

 

 

keratea12_30-3-2011Αντιμέτωποι άνδρες των ΜΑΤ με κατοίκους  

 

 

 

 

 

 

 

keratea5_30-3-2011Χημικά και δακρυγόνα

 

 

 

 

 

 

 

keratea13_30-3-2011Στην κόλαση της φωτιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

keratea2_30-3-2011"Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί"

 

 

 

 

 

 

 

keratea14_30-3-2011Στα χωράφια το "μέτωπο της μάχης"

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις