Logo

Ο πριγκιπικός γάμος σε μικρογραφία Lego



 
 

rylwddng_31-23-2011Όταν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιραστούν ένα φιλί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αμέσως μετά τον γάμο τους τον επόμενο μήνα, οι εικόνες θα μεταδοθούν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι επισκέπτες του κάστρου Windsor, ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά, θα είναι σε θέση να πάρουν μια ιδέα από τη δημόσια εμφάνιση που θα κάνει το ζευγάρι μετά τον γάμο του.

Όχι, ο William και η Kate δεν άρχισαν να κάνουν πρόβες στους κήπους του Windsor, απλά η Legoland αναπαρέστησε τη συγκεκριμένη σκηνή  σε μικρογραφία, τουβλάκι προς τουβλάκι, επί τη ευκαιρία της 15ης επετείου του θεματικού πάρκου της.

Στην Lego έκδοση, η Κέιτ και ο William ξεφεύγουν από την παράδοση, δίνοντας ένα φιλί μπροστά από τα πλήθη που είναι συγκεντρωμένα στο παλάτι και όχι στο μπαλκόνι, όπως έκαναν ο Κάρολος με τη Νταϊάνα.

Τα μικροσκοπικά ανθρωπάκια δείχνουν το ζευγάρι σε μια ρομαντική στιγμή, με τους καλεσμένους του γάμου να στέκονται πίσω τους κρατώντας δώρα, ενώ ο κόσμος και οι παπαράτσι στέκονται μπροστά.

Μία δεύτερη σκηνή, δείχνει το βασιλικό ζεύγος να βρίσκεται στο διάσημο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Πάνω στο μπαλκόνι, η Kate Middleton πλαισιώνεται από τον πρίγκιπα William και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του αδελφού του – μπορείτε να τον αναγνωρίσετε από τα κόκκινα μαλλιά του – ενώ δίπλα του βρίσκεται ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

blcnlg_31-3-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Θρυλικά εξώφυλλα δίσκων από... Lego !

 


Τελευταίες Ειδήσεις