Logo

Έτρεψε σε φυγή δύο οπλισμένους ληστές! (Vid)



 
 

listeia_31.3.2011Μόνο λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στον υπάλληλο μίνι μάρκετ στις ΗΠΑ, για να εξουδετερώσει όχι έναν, αλλά δύο ολπλισμένους ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημα όπου εργαζόταν.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κινηματογραφικές σκηνές από τη συμπλοκή του με τους τους κακοποιούς, που κατέληξε στον αφοπλισμό και τη φυγή τους.

(Δείτε το βίντεο)

Τη στιγμή που έμπαιναν στο μίνι μάρκετ Fast & Friendly, στο Ντένβερ των ΗΠΑ, κραδαίνοντας τα όπλα τους, οι δύο ληστές σίγουρα δεν περίμεναν ότι δύο λεπτά αργότερα θα παρακαλούσαν τον υπάλληλο του καταστήματος να τους αφήσει να φύγουν. Φαίνεται ότι η προηγούμενη θητεία του στο στρατό, ήταν αυτό που βοήθησε τον νεαρό να αγνοήσει την απειλή και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό να επιτεθεί και να αφοπλίσει τους ληστές.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας και διήρκησε μόλις 2 λεπτά, άρχισε όταν ο πρώτος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και έστρεψε το όπλο του κατά του πελάτη που βρισκόταν δίπλα στην είσοδο. Στη συνέχεια, ένας δεύτερος ληστής μπαίνει και στρέφεται στον υπάλληλο, στον οποίο ακούγεται να φωνάζει: "Άνοιξε το γ******* χρηματοκιβώτιο! Άνοιξε το ταμείο!"

Παρότι ο ληστής τον σημαδεύει σχεδόν εξ επαφής, εκείνος κάνει ένα άλμα πάνω από τον πάγκο και πέφτει πάνω στο ληστή τον οποίο αφοπλίζει. Μετά από συμπλοκή λίγων δευτερολέπτων στο πίσω μέρος του καταστήματος, οι ληστές ακούγονται να λένε: "... άστο και θα φύγουμε, σου ορκίζομαι στο Θεό, θα φύγουμε". Τελικά τους απομακρύνει από το κατάστημα και καλεί την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο νεαρός υπάλληλος πάντα έλεγε ότι θα αντεπιτεθεί αν κάποιος προσπαθούσε να τον ληστέψει.

            

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις