Logo

Άρρωστος ηλικιωμένος διώχνει τους ληστές!



 
 

evans_31.3.2011Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις απόπειρες ληστείας έχει αποκρούσει ένας γενναίος εφημεριδοπώλης στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Ο 57χρονος Stewart Evans, ο οποίος πάσχει από σοβαρή μορφή αρθρίτιδας, δηλώνει αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να του κλέψει εύκολα το μεροκάματο που βγάζει με ιδρώτα. Και οι τρεις επιθέσεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

(Δείτε το βίντεο)

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει ο 57χρονος απέναντι από την είσοδο. Σε τρία διαφορετικά περιστατικά, οι επίδοξοι μασκοφόροι ληστές τον χτυπούν στο πρόσωπο ή προσπαθούν να τον τραβήξουν από τη θέση του.

Σε μία από τις επιθέσεις χτυπήθηκε με μια αλυσίδα με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις στο κεφάλι και τα χέρια του. Όμως, παρά τη σοβαρή του ασθένεια, ο κ. Έβανς αρνείται να ενδώσει στις απαιτήσεις τους.

Ο 57χρονος εφημεριδοπώλης, άνοιξε το μικρό μαγαζί του στο Μάντσεστερ πριν από 32 χρόνια και λέει ότι κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότεροι τραμπούκοι στους δρόμους της πόλης.

Η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση ήταν τον Μάρτιο του 2006, όταν προσπάθησαν να τον ληστέψουν δύο κακοποιοί με ιαπωνικά ξίφη. Πέντε μήνες αργότερα, πάλεψε με δύο άνδρες που μπήκαν στο κατάστημα κραδαίνοντας μαχαίρια κυνηγίου. Και πριν λίγες μέρες, δύο νεαροί του επιτέθηκαν με ρόπαλα.

Απ'ότι φαίνεται κανένα όπλο δεν είναι αρκετό για να τρομάξει τον 57χρονο. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ληστές έφυγαν με άδεια χέρια.


Crippled newsagent fights off raiders 3 times by ITN

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις