Logo

Αγρίνιο: Αστυνομικοί προστάτευαν τους "μπράβους με τις FERRARI" !



 
 

mpravoi_31-03-2011Στο Αγρίνιο οι “μπράβοι της νύχτας” δρούσαν με την… υψηλή κάλυψη επίορκων αστυνομικών!

Αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που διαβιβάστηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για τη δράση των κακοποιών του Αγρινίου που κυκλοφορούσαν  με πολυτελή FERRARI, το διαβιβαστικό αναφέρει τα εξής:

Οι Ν.Ι, Β.Χ., Τ.Γ., Κ.Θ., Κ.Σ., Κ.Θ., Κ.Α., Π.Ε., και Δ.Α. είχαν συστήσει ομάδα για την  “προστασία” μαγαζιών του Αγρινίου και της γύρω περιοχής.

Οι καφετέριες – μπαρ κατέβαλαν από 500 ως 1.000 ευρώ το μήνα, τα κέντρα διασκέδασης 1.500 ευρώ, τα ουζερί 600 ευρώ, τα μεζεδοπωλεία 800 ευρώ και τα καφενεία 400 ευρώ.

Η είσπραξη των χρημάτων γινόταν με τη χρήση βίας, στις περιπτώσεις που οι καταστηματάρχες καθυστερούσαν  να πληρώσουν, λόγω αδυναμίας καταβολής, χρησιμοποιούσαν απειλές και ύβρεις, ενώ προκαλούσαν και υλικές ζημιές.

Επειδή τα έσοδα των επιχειρήσεων δεν ήταν μεγάλα, οι καταστηματάρχες όφειλαν χρήματα σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες (Δήμο, ΔΥΟ, κ.λ.π.) αλλά στους μπράβους πλήρωναν κανονικά προκειμένου να αποφύγουν τις… συνέπειες.

Επίσης κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τοκογλυφία.

Εξάλλου, η “ομάδα με τις FERRARI” διατηρούσε επαφές με τον Τ.Γ. (γνωστό και από την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου) ενώ μέλη της είχαν επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κατασκευαστική εταιρεία, ώστε να αναλάβουν την εργολαβία μέρους του υπό κατασκευή οδικού άξονα της Ιονίου Οδού!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις