Logo

Δασκάλα φίμωσε μαθήτρια επειδή μιλούσε στην τάξη !



 
 

shtmth_4-4-2011Μια μητέρα από τη Φλόριντα εξέφρασε την οργή ​​της για το γεγονός ότι δασκάλα έκλεισε το στόμα της κόρης της με ταινία, προκειμένου να την κάνει να σταματήσει να μιλάει μέσα στην τάξη.

Η Λία Φριλ εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη στην κόρη της, Τζαζλίν, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της φυσικής, στο Γυμνάσιο Renaissance της Φλόριντα και υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια της δασκάλας να πειθαρχήσει την 13χρονη κόρη της κατ’ αυτόν τον τρόπο, αποτελεί μια μορφή παιδικής κακοποίησης.

Η Τζαζλίν, η οποία παραδέχεται ότι είναι αρκετά “φλύαρη”, δήλωσε σχετικά με το συμβάν: «Η δασκάλα μου ζήτησε να σταματήσω να μιλάω. Μετά από ένα – δύο λεπτά αργότερα, άρχισα να μιλάω και πάλι και τότε με πλησίασε και μου έκλεισε το στόμα με ταινία».

«Στη συνέχεια μου είπε να κρατήσω την ταινία στο στόμα μου και μου είπε ότι αυτό που συνέβη στην τάξη έπρεπε να παραμείνει μυστικό και ότι ήταν απλά ένα αστείο», προσέθεσε η κοπέλα.

Η μητέρα της Τζαζλίν απαιτεί από το σχολείο να απολογηθεί και είπε: «Ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό σε κανέναν άλλο μαθητή. Είναι ακόμα παιδιά και πρέπει να είναι προστατευμένα ακόμα κι όταν εμείς δεν είμαστε μαζί τους».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις