Logo

Βγαίνει στο ''σφυρί'' το πατρικό σπίτι του Βοσκόπουλου



 
 

voskopoulos_4-4-2011Οριστικά, βγαίνει στο «σφυρί» το πατρικό  σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου. Σήμερα Δευτέρα το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ανακοπή που είχε υποβάλλει  ο τραγουδιστής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης.

Έτσι την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί, στο Ειρηνοδικείο Νικαίας, ο πλειστηριασμός ακινήτου στον Κορυδαλλό που αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους του ποσού των 5.884.924,32 το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές, από φόρους εισοδήματος και φορολογικές παραβάσεις, του Τόλη Βοσκόπουλου προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε το νομικό ισχυρισμό της πλευράς του Τόλη Βοσκόπουλου, ότι δεν πρέπει να προχωρήσει ο πλειστηριασμός ακινήτων, επειδή  εκκρεμεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η έκδοση απόφασης επί των αιτήσεων αναίρεσης που έχει υποβάλλει ο τραγουδιστής κατά των επιβληθέντων από την εφορία φορολογικών χρεών, προστίμων και προσαυξήσεων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η κατάσχεση του ακινήτου στον Κορυδαλλό θα πραγματοποιηθεί με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου για τις φοροδίκες εξπρές οι οποίες ορίζουν ότι τα προγράμματα πλειστηριασμού ακίνητης περιουσίας οφειλετών του δημοσίου πρέπει να εκδίδονται από τους προϊσταμένους των αρμόδιων Δ.Ο.Υ. το πολύ μέσα σε τέσσερις μήνες από την κατάσχεση.

Σημειώνεται, ότι το υπό κατάσχεση ακίνητο είναι το πατρικό του Τόλη Βοσκόπουλου, που βρίσκεται σε οικόπεδο 690 τ.μ., στη διασταύρωση των οδών Έκτορος και Διογένους στον Κορυδαλλό, εντός του οποίου υπάρχουν παλαιά κτίσματα συνολικού εμβαδού 267,8 τ.μ.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση έχει και ποινικό κομμάτι για το οποίο ο τραγουδιστής έχει καταδικασθεί με απόφαση του Ζ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας σε φυλάκιση 3 ετών για το αδίκημα της φοροδιαφυγής που -κατά το κατηγορητήριο- διαπράχθηκε την περίοδο 1993-1994

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις