Logo

Φίλοι του οι καρχαρίες !



 
 

shrkrsk_5-4-2011Αυτή η φωτογραφία καταγράφει τη στιγμή που ένας εμπειρογνώμονας στους καρχαρίες διακινδυνεύει τη ζωή και την αρτιμέλειά του, κωπηλατώντας επάνω σε μία σανίδα του surf λίγα μόλις μέτρα μακριά από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

Ο Chris Fallows, από τη Νότια Αφρική, ο οποίος διοργανώνει καταδύσεις και ταξίδια εντοπισμού καρχαριών, αποφάσισε να κάνει αυτό το παράτολμο εγχείρημα στα ανοιχτά των ακτών της Νοτίου Αφρικής και του Μεξικού, περνώντας κυριολεκτικά δίπλα από τα αρπακτικά ζώα, σε μια προσπάθεια να καταρρίψει τη θεωρία ότι αποτελούν απειλή για τους ανθρώπους.

Ο 36χρονος Chris, έχει 20 χρόνια εμπειρίας στους καρχαρίες και λέει ότι το να δείξει ότι οι καρχαρίες δεν θεωρούν τους ανθρώπους ως κανονικό είδος διατροφής, του έχει γίνει έμμονη ιδέα.

«Οι πιθανότητες να επιτεθεί ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας σε κάποιον άνθρωπο είναι πάρα πολύ μικρές», είπε ο Chris.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν αυτήν την εντύπωση ότι οι καρχαρίες θα τους επιτεθούν μόλις τους δουν.  Αυτό, όμως, δεν είναι καθόλου αλήθεια. Στόχος μου είναι να δείξω στους ανθρώπους ότι οι καρχαρίες και οι άνθρωποι μπορούν, στις περισσότερες περιπτώσεις, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις