Logo

Προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη φίλη του!(Vid)



 
 

pyrpolismos_5.4.2011Ένας άνδρας συνελήφθη στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια ενός καυγά!

Πρόκειται για τον Κουίν Νέλσον, 31 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, περιέλουσε τη φίλη του, Ρεμπέκα Μούμο με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά. Η γυναίκα επέζησε, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την ανάρρωσή της,

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Συγκρότημα 2900 της Λεωφόρου Brookside. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι μετά από τηλεφώνημα γείτονα, βρήκαν την νεαρή γυναίκα έξω από το σπίτι.

Έφερε σοβαρά εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός της και στο κεφάλι. Παρά τα τραύματά της, ανακοίνωσε η αστυνομία, η Μούμο είχε τις αισθήσεις της και ήταν σε θέση να μιλήσει.

Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων, ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών κλήθηκαν να διερευνήσουν το συμβάν. Μετά τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων, ο Νέλσον συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις