Logo

Κρήτη: Κάηκε ζωντανός στο διαμέρισμά του



 
 

Kriti-fwtia_05-04-2011Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου από φωτιά στο ιδιόκτητο διαμέρισμα του, το οποίο βρίσκεται πάνω από παιδικό σταθμό, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν τα μικρά παιδιά που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο.

Στις 8 το πρωί ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα, στην περιοχή Βιολί Χαράκι. Άμεσα κατέφτασαν 4 οχήματα, οι άνδρες των οποίων κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, ενώ ήδη τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από τον παιδικό σταθμό.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε 38χρονο και που όλα δείχνουν ότι ο ίδιος έβαλε τη φωτιά, ευρισκόμενος μάλιστα σε κατάσταση αμόκ.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη πράξη. Το πρωί ο 38χρονος προκάλεσε φθορές σε ΙΧ ενός γείτονα του, και αμέσως μετά κλείστηκε στο διαμέρισμα του και ακολούθησε η πυρκαγιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία εξετάζει το εάν πρόκειται για κάποιο ατύχημα ή για αυτοχειρία, καθώς γείτονες λένε ότι πριν την εκδήλωση της φωτιάς ακούστηκε μία μικρή έκρηξη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2011 από directNEWS.gr  πηγή:απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις