Logo

Έκανε την αγελάδα... άλογο! (Vid)



 
 

ridingcow_5.4.2011Η 15χρονη Ρεγκίνα Μάγιερ αγαπάει την ιππασία και θέλει να γίνει αμαζόνα. Οι γονείς της αρνήθηκαν να της πάρουν άλογο, αλλά εκείνη δεν απογοητεύτηκε. Εκπαίδευσε την αγελάδα στην υπερπήδηση εμποδίων!

Μετά από πολλές ώρες άσκησης, καλοπιάσματος και τους τόνους λιχουδιές, η δίχρονη Λούνα η αγελάδα, είναι σε θέση να πηδήξει πάνω από αυτοσχέδια εμπόδια από κιβώτια μπύρας και χρωματιστά κούτσουρα. «Νομίζει ότι είναι άλογο», δηλώνει η Ρεγκίνα, που μεγάλωσε στη φάρμα των γονιών της στη νότια Γερμανία.

Ξεκίνησαν με περιπάτους στο δάσος. Αρχικά η Λούνα ήταν δεμένη με σκοινί, αλλά σιγά σιγά η 15χρονη κατάφερε να την εξοικειώσει με την ανθρώπινη επαφή και τον εξοπλισμό ιππασίας. Περίπου έξι μήνες αργότερα, θέλησε να δει πως θα ανταποκρινόταν σε έναν αναβάτη. Κάθισε στη σέλα και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τώρα περνούν τα περισσότερα απογεύματα μαζί.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει περιποίηση, χάδια, άλματα και περίπου μία ώρα βόλτα. Τώρα, η Λούνα κατανοεί εντολές όπως "πάμε", "στάση" και "καλπασμός".

"Όταν θέλει να κάνει κάτι, το κάνει, όταν δεν θέλει, δεν θα το κάνει", λέει η Ρεγκίνα. «Συχνά είναι ξεροκέφαλη, αλλά μπορεί επίσης να γίνει πραγματικά αξιολάτρευτη".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις