Logo

Φωτογράφησαν φάντασμα !



 
 

ghost_5.4.2011

Μια οικογένεια στην Αγγλία ισχυρίζεται ότι ο μικρός τους γιος παίζει με φαντάσματα και, μάλιστα, ότι έχει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

 

Η οικογένεια Γουόλς έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο 5χρονος Σάιρου και δίπλα του ένα παιδί φάντασμα, υποστηρίζοντας ότι είναι απόλυτα γνήσια.

Σύμφωνα με τη γιαγιά, Τζούλι Σμιθ, 52 ετών, το σπίτι της οικογένειας είναι στοιχειωμένο, αλλά κανείς δεν ανησυχεί γιατί τα φαντάσματα δεν είναι απειλητικά. "Η κόρη μου, έβγαζε φωτογραφίες τα παιδιά, παίζοντας με το καινούργιο της κινητό τηλέφωνο", λέει για την επίμαχη φωτογραφία. "Όταν είδε ότι στην πρώτη φωτογραφία των δύο αγοριών της υπήρχε ένα φωτοστέφανο πάνω από τα κεφάλια τους, σκέφτηκε ότι έγινε κάποιο λάθος και την διέγραψε και στην επόμενη εικόνα παρατηρήσαμε τη μικρή φίλη του Σάιρους".

"Αυτό που ήταν αρκετά περίεργο", λέει η 52χρονη, "είναι ότι το ανεβάσαμε στο Facebook και μέσα σε μια ώρα θα πρέπει να είχε περίπου 20 σχόλια, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σελίδα".

Η κα Σμιθ αρνείται ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη, επιμένοντας ότι κανένας στην οικογένειά της δεν έχει την τεχνογνωσία για να φτιάξει μια πλαστή εικόνα.


ghost_5.4.2011

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις