Logo

FBI: Στο Ρόζγουελ υπήρξαν εξωγήινοι !



 
 

alnutps_10-4-2011Ένα περίεργο σημείωμα που φαίνεται να αποδεικνύει ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Νέο Μεξικό πριν από το 1950, δημοσιοποίησε -πριν λίγες μέρες -το FBI, μαζί με χιλιάδες ακόμα αρχεία σε μια νέα διαδικτυακή πηγή που ονομάζεται The Vault.

Στο σημείωμα, το οποίο έχει ως θέμα  τους ιπτάμενους δίσκους, ο πράκτορας Hottel αποκαλύπτει ότι ένας ερευνητής της Πολεμικής Αεροπορίας είχε δηλώσει ότι “τρεις ιπτάμενοι δίσκοι είχαν βρεθεί στο Νέο Μεξικό”.

Ο ερευνητής φέρεται να έδωσε τις πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα. Το FBI, ωστόσο, έχει λογοκρίνει τόσο τον πράκτορα όσο και την ταυτότητα του ερευνητή στο σημείωμα.

Ο πράκτορας Hottel γράφει: “Τους περιέγραψαν ως κυκλικούς σε σχήμα με υψωμένα τα κέντρα τους και περίπου 15,24 μέτρα σε διάμετρο. Ο καθένας από αυτούς περιείχε τρία ανθρωπόμορφα σώματα, τα οποία, όμως, είχαν ύψος μόνο 1 μέτρο και ήταν ντυμένα με ένα μεταλλικό ύφασμα με πολύ λεπτή υφή”.

Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό έγινε διάσημη μετά από αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στην έρημο κοντά σε μια στρατιωτική βάση, γύρω στις 2 Ιουλίου του 1947. Ειπώθηκε ότι στο ίδιο σημείο βρέθηκαν σώματα 3 εξωγήινων, τα οποία συλλέχθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο για ναεξεταστούν  από τον στρατό των ΗΠΑ. Οι αμερικανικές αρχές, ωστόσο, φαίνεται να συγκάλυψαν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η δημοσιοποίηση αυτού του απόρρητου σημειώματος ενδέχεται να τροφοδοτήσει τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων για κυβερνητική συγκάλυψη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις