Logo

Άρης - Ολυμπιακός Βόλου 2-1



 
 

aris_10-4-2011Ο Άρης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό Βόλου, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέϊ οφ, καθώς μείωσε την διαφορά από τους Βολιώτες στους δύο βαθμούς.

(Δείτε βίντεο)

Ζωντανός στο κυνήγι της πέμπτης θέσης έμεινε ο Άρης, ο οποίος κάνοντας στην ανατροπή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου και μείωσε την διαφορά στους δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη η οποία έφτασε στους 42 βαθμούς, ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και δικαιούταν το "τρίποντο". Από την άλλη ο Ολυμπιακό Βόλου, πέτυχε ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει στο δεύτερο μέρος, ενώ διαμαρτύρεται και για μια περίπτωση χέρι στο τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, αλλά έπεσε πάνω στον Γιακούποβιτς, ο οποίος ήταν αρκετά καλός. Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και κατάφερε να σημειώσει και το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Άρη ήταν καθολική, δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν, πέτυχε δύο γκολ και ένα ακόμη που ακυρώθηκε, ενώ από την άλλη η ομάδα του Βόλου, απείλησε σοβαρά μόνο στα τελευταία λεπτά και διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο Άρης πλέον με τη νίκη του αυτή, θέλει το "τρίποντο" την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδιών και να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέϊ οφ.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (70' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός (37’ Κόκε), Μπομπαντίγια (62' Περέιρα), Λαζαρίδης, Βανγκελί.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιντες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκοτοβος (82' Μπερτόλντι), Σολάκης (87' Ροντρίγκεζ), Μάρτιν, Τόμας, Μπρέσκα (62' Νέμεθ), Ακόστα, Ρόκας.

Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης (54', Άρης), Κόκε (89', Άρης)- Μητρόπουλος (48', Ολυμπιακός Βόλου), Σολάκης (49' Ολυμπιακός Βόλου), Ψυχογιός (57', Ολυμπιακός Βόλου), Γκοτοβός (68', Ολυμπιακός Βόλου)

Σκόρερ: Πορτίγια (49', Άρης), Νέτο (58', Άρης)- Ουμπίντες (32' πεν., Ολυμπιακός Βόλου)

Το ματς

Ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των παικτών του στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη ήταν στο 6ο λεπτό, όταν το μακρινό σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Γιακούποβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 14", όταν από το σουτ του Μπρέσκα, ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 21" μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Νέτο, αυτός έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο Γιακούποβιτς έδιωξε.

Και ενώ ο Άρης συνέχιζε να πιέζει, η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 31', μετά από ένα γέμισμα, ο Σολάκης πρόλαβε και "τσίμπησε" την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Βελλίδης τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Ούμπιντες εκτέλεσε εύστοχα από τα έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου "παγώνοντας" το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο 37', ο Σολάκης, από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Άρη, στο 39', όταν από το σουτ του Μπομπαντίγια, από αριστερά, ο Γιακούποβιτς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Γκολ με το ξεκίνημα

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με το ξεκίνημα. Στο 49', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νέτο, ο Κόκε έκανε το τακουνάκι η μπάλα έφτασε στον Πορτίγια και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και στο 55' σημείωσε γκολ με τον Κόκε, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Τελικά η υπεροχή του Άρη απέδωσε καρπούς τρία λεπτά αργότερα.

Στο 58', μετά από πάσα του Πορτίγια, ο Νέτο με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για τους "κίτρινους".

O Άρης που είχε την υπεροχή στο 72', είχε νέα καλή ευκαιρία με τον Περέιρα που έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (74'), την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μίσελ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε στο 78', όταν από το σουτ του Σολάκη, ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα. Στο 81', ο Μαρτίν έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με τον Βελλίδη να διώχνει πάλι σε κόρνερ.

Στο 86', ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Νέτο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Κάκο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτύρεται και για χέρι παίκτη του Άρη πάνω στην γραμμή.

Έτσι, ο Άρης κάνοντας την τέταρτη ανατροπή με τον Σάκη Τσιώλη στο πάγκο του, πήρε τη πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 επί των "ερυθρόλευκων" και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέϊ οφ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport 24


Τελευταίες Ειδήσεις