Logo

Δίχρονο αγόρι με σπάνια ανωμαλία στο DNA του



 
 

dnmlbb_11-4-2011Ένα δίχρονο αγόρι από τη Βρετανία είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που διαγνώστηκε με μία επιπλέον αλυσίδα στο DNA του.

Ο γενναίος Alfie Clamp γεννήθηκε τυφλός και με σοβαρές αναπηρίες, οι οποίες οδήγησαν τους γιατρούς να πραγματοποιήσουν διάφορες δοκιμές. Αυτό που ανακάλυψαν, ωστόσο, τους άφησε άφωνους!

Στο 7ο χρωμόσωμά του, ο Alfie έχει έναν επιπλέον βραχίονα – φαινόμενο που δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ  άλλοτε οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι γιατροί έχουν μπερδευτεί με την κατάσταση του δίχρονου αγοριού – η οποία, μάλιστα, είναι τόσο σπάνια που δεν έχει καν όνομα – ενώ δεν έχουν ιδέα για το αν πρόκειται να βελτιώσει ή να μειώσει το προσδόκιμο ζωής του.

Οι γονείς του, Gemma και Richard, ανακάλυψαν ότι κάτι πήγαινε λάθος με το γιο τους, αφότου τον πήραν σπίτι για πρώτη φορά.

Μέσα σε λίγες μέρες, τον πήγαν πάλι πίσω στο νοσοκομείο αφού σταμάτησε να αναπνέει και τα χείλη του έγιναν μπλε. Στη συνέχεια, όταν ο Alfie ήταν 6 εβδομάδων, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε μια σπάνια ανωμαλία στο DNA του.

Η κα. Clamp, είπε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει για να το αποτρέψουμε. Δε νομίζω ότι θα μάθουμε ποτέ τον λόγο για τον οποίο συνέβη».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις