Logo

Ισόβια για το δολοφόνο με το τσεκούρι και την τρομακτική μάσκα



 
 

xmrdr_12-4-2011Σε ισόβια καταδικάστηκε σήμερα ένας άντρας, ο οποίος, τον περασμένο Δεκέμβριο, βασάνισε και στη συνέχεια δολοφόνησε με τσεκούρι την πρώην φίλη του και τον γιο της, ενώ φορούσε μια αποτρόπαια μάσκα.

Ο Michael Kelly, 46 ετών, φόρεσε την ανατριχιαστική μάσκα καθώς εισέβαλε στο σπίτι της Sally Ann Cox, στο Όξφορντσαϊρ και της επιτέθηκε άγρια όσο εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα.

Στη συνέχεια, έστρεψε την προσοχή του στα παιδιά της  Cox, μπαίνοντας στο δωμάτιο του γιου της, Martin Faulkner, 22 ετών, τον οποίο και χτύπησε κατ’ επανάληψη με το τσεκούρι που είχε αγοράσει από κατάστημα λίγες ώρες πριν τη διπλή δολοφονία.

Η έφηβη κόρη της Cox, Amy, η οποία πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου της για να ξεφύγει από τον Kelly, τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο σε κώμα εξαιτίας θρόμβωσης στον εγκέφαλό της.

Η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Kelly σχεδόν αμέσως μετά τη δολοφονία, είπε ότι ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο δεν μπορούσαν να ονομάσουν για νομικούς λόγους, θα είχε γίνει θύμα του Kelly αν δεν είχε καταφέρει να ξεφύγει.

Σήμερα, ο Michael Kelly, ο οποίος παραδέχθηκε τη δολοφονία της Sally Ann Cox και του γιού της, καθώς και την κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης στην 19χρονη Amy, καταδικάστηκε σε ισόβια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις