Logo

Σαν Φρανσίσκο - Παρίσι σε 2 λεπτά ! (vid)



 
 

amzngvd_12-4-2011Είναι ταχύτερο από ένα Concorde, εγγυάται μία ομαλή πτήση και μπορείτε να κάνετε το ταξίδι από την άνεση της αγαπημένης σας πολυθρόνας.

(Δείτε το βίντεο)

Χάρη στον φωτογράφο Nate Bolt, εκατοντάδες χιλιάδες έκπληκτοι θεατές έχουν “ταξιδέψει” τα 8.974 χλμ. της 11ωρης πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στο Παρίσι, σε μόλις δύο λεπτά!

Χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα, η οποία λειτουργεί με βάση την πάροδο του χρόνου, και την καλή θέληση των συνεπιβατών του που άκουγαν “κλικ” κάθε λίγα δευτερόλεπτα, o Nate κατάφερε να τραβήξει 2.459 φωτογραφίες, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ταξιδιωτικό ημερολόγιο, το οποίο δείχνει την ακριβή διαδρομή που ακολουθεί η πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Παρίσι.

Το βίντεο συλλαμβάνει τα σκηνικά που είναι ορατά από τη δεξιά πλευρά ενός Boeing 747-400, καθώς και μερικά σπάνια αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου του βορείου σέλας και της καναδικής τούνδρας.

Ο Nate λέει ότι οφείλει την επιτυχία του εγχειρήματός του στην τύχη και στο φιλικό πλήρωμα της Air France που του επέτρεψε να τραβήξει τις φωτογραφίες: «Τράβαγα μια φωτογραφία περίπου κάθε 3 χλμ. μεταξύ της απογείωσης μας από το Σαν Φρανσίσκο και την προσγείωσή μας στο Παρίσι. Στάθηκα τυχερός και είχα μια ολόκληρη σειρά στο αεροπλάνο για τον εαυτό μου, ώστε να στήσω το τρίποδο και όλα τα εξαρτήματα της κάμερας».

Απολαύστε το εκπληκτικό αποτέλεσμα!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις