Logo

Η επιτυχία των αντρών στις γυναίκες βρίσκεται στα… χέρια!



 
 

mnshnd_20-4-2011Θέλετε να εντυπωσιάσετε μια όμορφη γυναίκα, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε και πώς να την πλησιάσετε για να της αρέσετε;

Ξεχάστε πλέον το αγαπημένο σας άρωμα και τις έξυπνες ατάκες, καθώς νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το μυστικό της ελκυστικότητας ενός άντρα έγκειται στα… χέρια του!

Οι άνδρες των οποίων τα μεσαία δάχτυλα (παράμεσοι) είναι μεγαλύτερα από τους δείκτες, θεωρούνται ως καλύτερα “στοιχήματα” από τις γυναίκες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μελέτης.

Γενικότερα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η έκθεση του εμβρύου σε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης μέσα στη μήτρα έχει μια μακροχρόνια επίδραση στο μήκος των δαχτύλων, αλλά και στην μετέπειτα εμφάνισή του.

Η μελέτη αυτή,  είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά μελετών που προσπαθούν να συνδέσουν το σχήμα των χεριών των αντρών με την πορεία τους στη ζωή.

Βρετανοί, Γάλλοι και Ελβετοί ερευνητές φωτογράφησαν 49 νεαρούς άνδρες και μέτρησαν το μήκος των παράμεσων και των δεικτών τους, ενώ κατέγραψαν και τις φωνές τους και πήραν δείγματα για να συλλάβουν τη γενική οσμή τους.

Στη συνέχεια, έδειξαν σε μια ομάδα γυναικών τις φωτογραφίες και τους ζήτησαν να βαθμολογήσουν την εμφάνιση των συγκεκριμένων ανδρών.

Εκείνοι των οποίων οι παράμεσοι ήταν μεγαλύτεροι από τους δείκτες τους, είχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν την έγκριση των γυναικών, τόσο για ένα απλό φλερτ, όσο και για μακροχρόνια σχέση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις