Logo

Ελεύθεροι με όρους οι... κουμπάροι του 'Επαναστατικού Αγώνα'



 
 

epanastatikos_11-11-2010Στο συμβούλιο εφετών της Αθήνας διαβίβασαν οι ειδικοί  εφέτες ανακριτές Δημήτρης Μόκκας και Κωνσταντίνος Μπαλτάς τη δικογραφία για την οργάνωση 'Επαναστατικός Αγώνας'.

ΟΙ εφέτες- ανακριτές διενήργησαν σήμερα τις τελευταίες ανακριτικές πράξεις, λαμβάνοντας απολογίες  από ακόμη δύο άτομα που φέρονται ως μέλη της οργάνωσης και στη συνέχεια κήρυξαν το πέρας της ανάκρισης, προκειμένου να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση βουλεύματος.

Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη απολογήθηκαν οι δύο τελευταίοι κατηγορούμενοι της υπόθεσης που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση. Πρόκειται, για τη σύζυγο και τον κουμπάρο του ήδη προφυλακισμένου ως μέλους της οργάνωσης 'Επαναστατικός Αγώνας' Κώστα Γουρνά. 

Οι δύο κατηγορούμενοι μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, και στους δύο απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ στη σύζυγο του Κώστα Γουρνά επιβλήθηκε επιπλέον η υποχρέωση να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας της. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις