Logo

Σιβηρία: Απάτη αποδείχθηκε ο νεκρός εξωγήινος



 
 

alien_19-4-2011Απάτη αποδείχθηκε τελικά... ο νεκρός εξωγήινος που βιντεοσκόπησε ομάδα Ρώσων στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας και «έσπασε τα κοντέρ» στο YouTube.

(Δείτε το βίντεο)

Η ρωσική αστυνομία ανέκρινε τους άνδρες που υποστήριζαν ότι ανακάλυψαν τον εξωγήινο στο σημείο όπου ένα μήνα νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι εθεάθη UFO κι εκείνοι ομολόγησαν ότι πρόκειται για μια φάρσα που οργάνωσαν οι ίδιοι για να κερδίσουν τα «15 λεπτά δημοσιότητας» που τους αναλογούν.

Το υποτιθέμενο εξωγήινο πτώμα ήταν μια δική τους κατασκευή, όπως είπαν, από δέρμα κοτόπουλου το οποίο παραγέμισαν με ψωμί και στη συνέχεια το έβαψαν.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν τοπικό εκδότη, που λόγω των διαστάσεων του «πτώματος» πίστεψε ότι πρόκειται για κάποιο παιδί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους άνδρες που εμφανίζεται στο βίντεο και τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, ρωτώντας τον για το «παιδικό σώμα». Εκείνος φαίνεται ότι «τα χρειάστηκε» και αποκάλυψε αμέσως την απάτη.

Και μιας και στη Ρωσία φαίνεται ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα για τέτοιους είδους φάρσες, οι αστυνομικοί αρκέστηκαν σε μια καλή «κατσάδα».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις