Logo

Έφηβες φίλες αυτοκτόνησαν γιατί τις κορόιδευαν στο σχολείο



 
 

bstfrnds_21-4-2011Δύο 14χρονα κορίτσια αυτοκτόνησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από παράπονα που έκαναν ότι είχαν πέσει θύματα εκφοβισμού στο σχολείο τους.

Οι κολλητές φίλες Χέιλι Φέντρες και Πέιτζ Μόραβετζ, πριν κρεμαστούν, άφησαν σημειώματα στις οικογένειές τους λέγοντας τους ότι τους αγαπούν.

Η μητέρα της Χέιλι ανακάλυψε τα άψυχα σώματα των κοριτσιών νωρίς το πρωί του Σαββάτου όταν πήγε να ελέγξει τι κάνουν, στο σπίτι της, στη νοτιοδυτική Μινεσότα.

Η αστυνομία που διερευνά τους θανάτους, πιστεύει ότι οι έφηβες σχεδίαζαν τους απαγχονισμούς τους για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς, στις αποχαιρετιστήριες σημειώσεις τους, συμπεριελάμβαναν ακόμη και λεπτομέρειες για το πώς θα ήθελαν να τελεστούν οι κηδείες τους.

«Ζήτησε να είναι τα πάντα ροζ και να θυμίζουν πριγκίπισσα», είπε η θεία της Χέιλι, Ρόμπιν Σετλ.

Οι αυτοκτονίες συνέβησαν 3 ημέρες αφού η μητέρα της Πέιτζ και ο πατριός της έφυγαν για  διακοπές 10 ημερών στη Χαβάη.

Η κ. Σετλ είπε ότι η ανιψιά της είχε μόλις πρόσφατα μετακομίσει στη Μινεσότα από την Ιντιάνα με τη μητέρα της και τον οκτάχρονο αδελφό της και παραπονιόταν ότι ένιωθε εξοστρακισμένη και τρομοκρατημένη.

«Είμαι σοκαρισμένη, θυμωμένη και λυπημένη. Δεν καταλαβαίνω τη νοοτροπία των παιδιών που βασανίζουν άλλα παιδιά και τα κάνουν να το περάσουν όλο αυτό. Νιώθουν ότι δεν έχουν πουθενά να πάνε», είπε η κ. Settle στις ειδήσεις του ABC.

«Την κορόιδευαν για τα παραπάνω κιλά της και τα κόκκινα μαλλιά της. Κάποια στιγμή μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στη σελίδα μου στο Facebook ότι πραγματικά ήθελε να γυρίσει πίσω και ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν κακοί και σκληροί».

«Η Χέιλι και η Πέιτζ ήρθαν πολύ κοντά. Νομίζω ότι σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν εδώ και αρκετό καιρό», προσέθεσε η κ. Σετλ.

Η κηδεία της Πέιτζ τελέστηκε χθες, ενώ σήμερα θα τελεστεί κηδεία για τη Χέιλι στη Μινεσότα και μια δεύτερη στην Ιντιάνα, το Σάββατο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις