Logo

Συνελήφθη γιατρός για παράνομες συνταγογραφήσεις



 
 

xapia_21-4-2011Παράνομες φαρμακευτικές συνταγές και ψευδείς βεβαιώσεις χορηγούσε, έναντι αμοιβής 37χρονος γιατρός από τις Σέρρες, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, από διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδας.

Ο γιατρός, συνελήφθη μέσα στο ιατρείο του την ώρα που χορηγούσε παράνομες συνταγές, σε δύο χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών ο 37χρονος γιατρός εξέδιδε τις ιατρικές συνταγές σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών οι οποίοι στη συνέχεια διακινούσαν τα ναρκωτικά χάπια σε διαφορές πόλεις της Β. Ελλάδας.

Κατά την αυτόφωρη διαδικασία της σύλληψης του γιατρού συνελήφθησαν και δύο υποτιθέμενοι ασθενείς 35 και 41 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν παράνομες συνταγές, και συσκευασίες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Στο ιατρείο του γιατρού βρέθηκαν δέκα μπλοκ μονόγραμμων συνταγών, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι του ιατρείου του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Σερρών, με στοιχεία ταυτότητας χρηστών ναρκωτικών ουσιών, έξι ανεκτέλεστες μονόγραμμες συνταγές του ίδιου ιατρείου που εκδόθηκαν από τον 37χρονο, δυο σφραγίδες, εκ των οποίων η μία υπηρεσιακή, που ανήκουν στο παραπάνω ιατρείο και είκοσι ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2011 από directNEWS.gr πηγή: απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις