Logo

Ιερουσαλήμ: UFO πάνω από ιερό χώρο;



 
 

fvduo_22-4-2011Τρία βίντεο που δείχνουν ένα λαμπερό φως να αιωρείται πάνω από τον Θόλο του Βράχου στην Ιερουσαλήμ έχουν πυροδοτήσει τις φήμες για την παρουσία UFO πάνω από την πόλη.

(Δείτε το βίντεο)

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία δείχνουν ένα φωτεινό, κυκλικό αντικείμενο να αιωρείται πάνω από το ιερό.

Το “UFO” εμφανίζεται ξαφνικά στον σκοτεινό ουρανό, “βουτώντας” προς τα κάτω μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, ακούγεται και η φωνή ενός τουρίστα να λέει “Αυτό είναι ένα UFO, είναι εκπληκτικό!”.

Το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο είναι αναρτημένο στο YouTube, έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις των UFO και έχει πυροδοτήσει μία διαδικτυακή συζήτηση για την προοπτική της ζωής πέρα από τη Γη.

Πολλοί, ωστόσο, είναι εκείνοι που το αντιμετωπίζουν με κυνισμό, επιμένοντας ότι πρόκειται απλά για μια αντανάκλαση ή κάποιο τέχνασμα του φωτός.

Ο πρώην ερευνητής UFO του Βρετανικού Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Nick Pope, είπε: «Εάν αυτά τα βίντεο είναι πραγματικά, τότε είναι από τα πιο απίστευτα που έχουν τραβηχτεί ποτέ. Εάν, όμως, δεν είναι, τότε πρόκειται για μια πολύ καλά σχεδιασμένη και συντονισμένη φάρσα, η οποία αποσκοπεί στην εξάλειψη των στοιχείων της αμφιβολίας».

«Ο τρόπος που εκτοξεύεται αυτό το UFO στον ουρανό, δείχνει ότι δεν είναι επανδρωμένο, καθώς κανένα ζωντανό ον δεν θα μπορούσε να επιζήσει σε τέτοιου είδους δυνάμεις G», προσέθεσε.

Ο Θόλος του Βράχου είναι το πιο φημισμένο ισλαμικό αξιοθέατο στην Ιερουσαλήμ και είναι ορατό από όλη την πόλη. Ο θεμέλιος λίθος του ιερού βρίσκεται εκεί που πιστεύεται ότι είναι το σημείο όπου ο Μωάμεθ αναλήφθηκε στους ουρανούς και στο σημείο, επίσης, που βρισκόταν ο Ναός του Σολομώντα μέχρι την καταστροφή του απ’ τους Ρωμαίους το 70 πΧ.

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις