Logo

Ζούσε 20 χρόνια με σφαίρα στον εγκέφαλό του !



 
 

brbllt_22-4-2011Εδώ και δύο ολόκληρες δεκαετίες, ο Κινέζος Wang Tianqing έπασχε από συμπτώματα που σταδιακά χειροτέρευαν, χωρίς να γνωρίζει τον λόγο.

Όταν, τελικά, αποφάσισε να επισκεφθεί τον γιατρό, έμεινε κάτι παραπάνω από έκπληκτος.

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι όλα αυτά τα χρόνια, υπήρχε μια... σφαίρα μέσα στο κεφάλι του!

Ο Wang Zhiming, ο νευροχειρούργος  που την αφαίρεσε, λέει ότι ο κ. Wang γλύτωσε τον θάνατο για χιλιοστά. «Η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο του και στη συνέχεια σταμάτησε κοντά στο σφηνοειδές οστό. Αν είχε σταματήσει λίγο πιο πίσω και προς τα δεξιά, ο κ. Wang δεν θα είχε επιβιώσει».

Εκείνο, ωστόσο, που προβλημάτιζε τους γιατρούς ήταν το πώς ακριβώς έφτασε η σφαίρα εκεί πέρα – μέχρι που ο κ. Wang θυμήθηκε τι συνέβη μια ημέρα το 1988.

Ο κ. Wang θυμήθηκε ότι, εκείνη την ημέρα, είχε νιώσει ένα βαρύ χτύπημα στο κεφάλι του, πριν χάσει τις αισθήσεις του. «Νόμιζα ότι με είχαν χτυπήσει με σφεντόνα», είπε. «Νωρίτερα, είχα δει έναν άντρα να στέκεται πάνω σε ένα λόφο και νόμιζα ότι εκείνος με είχε χτυπήσει».

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο κ. Wang ξύπνησε σε νοσοκομείο της Κίνας, όπου το ιατρικό προσωπικό δεν βρήκε να έχει πάθει κάτι. Για τον λόγο αυτό, του έδωσαν απλά ένα αντιφλεγμονώδες και τον έστειλαν στο σπίτι του.

Λίγο καιρό αργότερα, όμως, ο κ. Wang άρχισε να έχει περιστασιακούς σπασμούς. Όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε το περασμένο έτος, η οικογένειά του αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Ο Δρ. Zhiming κατάφερε να αφαιρέσει τη σφαίρα επιτυχώς από το κεφάλι του κ. Wang, ο οποίος δεν υποφέρει πλέον από σπασμούς, κι έτσι, μετά από 2 δεκαετίες που “εξαπατούσε” τον θάνατο, ο Wang Tianqing μπορεί πλέον να γιορτάσει την καλή του τύχη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις