Logo

Φοροφυγάς ο σύζυγος της Σκλεναρίκοβα !



 
 

karembeu_12-11-2010Μετά από  έξι  χρόνια  θυμήθηκαν οι ελληνικές  φορολογικές αρχές ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και σύζυγος της πανέμορφης Αντριάνας Σκλεναρίκοβα, Κριστιάν  Καρεμπέ , στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ φόρο! Έτσι τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», η αρμόδια εφορία στη οποία ανήκε ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής  απέστειλε έγγραφο στις γαλλικές φορολογικές αρχές για την αναζήτησή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ελάμβανε ετησίως το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Στα πλαίσια των διακρατικών συμφωνιών ανταλλαγής φορολογικών στοιχείων, οι γαλλικές αρχές αναμένεται να απαντήσουν στα ερωτήματα του υπουργείο Οικονομικών που σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία του Κριστιάν Καρεμπέ, στην πατρίδα του.

Πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι οι ελεγκτικές αρχές έχουν δημιουργήσει πλέον ένα κατάλογο με τα ονόματα των ξένων ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στη χώρα μας από το έτος 2000 μέχρι και  σήμερα. Οι ελεγκτές ζητούν από τις αρμόδιες εφορίες να ελέγξουν τα συμβόλαιά τους, τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς και εάν έχει καταβληθεί ο ανάλογος φόρος εισοδήματος. Στις περιπτώσεις που διαπιστωθούν «κόλπα» σαν αυτά του Κριστιάν Καρεμπέ, θα αναζητούνται στη χώρα διαμονής τους και θα τους ζητείται να καταβάλουν τους φόρους και τα σχετικά πρόστιμα.

Μετά τους ξένους αθλητές σειρά θα πάρουν οι ακριβοπληρωμένοι Έλληνες των οποίων θα ελεγχθούν τα συμβόλαια, η ακίνητη περιουσία τους ,καθώς και εάν έχουν περάσει …από το ταμείο της εφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις