Logo

Στην Ευελπίδων μεταφέρεται το ντέρμπυ των αιωνίων



 
 

marinakis_12-11-2010Στο "στόχαστρο" του εισαγγελέα  βρίσκονται οι καταγγελίες,  ότι ο Παναθηναϊκός πήρε με "μη θεμιτά" μέσα το πρωτάθλημα,  που φέρονται να ειπώθηκαν την περασμένη Τρίτη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League από τον πρόεδρό της και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη  Μαρινάκη.

Ειδικότερα, ο αρμόδιος για αθλητικά θέματα εισαγγελέας πρωτοδικών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί για το θέμα των καταγγελιών  προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας έχει ζητήσει να του διαβιβαστούν από τη Super League οι κασέτες στις οποίες έχουν καταγραφεί τα όσα ειπώθηκαν κατά την επίμαχη συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου, επίσης, αναμένεται να καλέσει ως  μάρτυρες τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιστατικό, καθώς είναι πιθανό τα λεχθέντα από τον κ. Μαρινάκη να μην έχουν καταγραφεί στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά. Εξάλλου δεν αποκλείεται ο Εισαγγελέας να καλέσει για κατάθεση κι τον  πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ Νίκο Πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ο Β. Μαρινάκης κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της Super League στις 9-11-2010 φέρεται να έφησε αιχμές για την αξιοπιστία της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, με αφορμή τις αιτιάσεις του Αχ. Μπέου ότι φέτος η διαιτησία είναι καλύτερη  σε σχέση με τις χρονιές που έκαναν κουμάντο οι Γκαγκάκης και Μητρόπουλος.

Απαντώντας ο Β. Μαρινάκης φέρεται να είπε "αφού τα λέτε έξω από τα δόντια  γιατί δεν λέτε και για το περσινό πρωτάθλημα -σκάνδαλο;" ενώ έκανε λόγο και για "την εύνοια της διαιτησία". Μετά τα δημοσιεύματα αυτά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στην Super League κάνοντας λόγο για "ανέξοδους λεονταρισμούς πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών " καθώς και για απόσπασματικές διαροές προς τα ΜΜΕ.

Σημειώνεται, ότι σήμερα στον αθλητικό Τύπο δημοσιεύονται και άλλες καταγγελίες που φέρονται να ειπώθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα  με τα δημοσιεύματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε :"Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρσι ο Παναθηναϊκός , αλλά μέχρι και τι έγινε στο παιχνίδι της Β΄Εθνικής Πανσεραϊκού - ΟΦΗ."

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2010 από directNEWS 


Τελευταίες Ειδήσεις