Logo

Σκύλος για όλες τις δουλειές ! (Vid)



 
 

dgchrs_23-4-2011Βρίσκετε τις δουλειές του σπιτιού κουραστικές κι εύχεστε να είχατε κάποιον να σας βοηθήσει;

Αυτό το θέμα έχει πάψει πλέον να απασχολεί τη Χέδερ Μπρούκ που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο σκύλος της τη βοηθάει με κάθε δουλειά που απαιτεί ένα καλό νοικοκυριό, ενώ αν είναι κουρασμένη, μπορεί να της προσφέρει ακόμα κι ένα… χαλαρωτικό μασάζ!

Ο Τζέσι, είναι ένα γλυκύτατο Τζακ Ράσελ Τεριέ, το οποίο η ιδιοκτήτριά του έχει εκπαιδεύσει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί ακόμα και να βάλει το μπολάκι του στο πλυντήριο πιάτων.

«Η σχέση μου με τον Τζέσι είναι αυτή του καλύτερου φίλου, του δασκάλου και οδηγού. Όλη η εκπαίδευση του Τζέσι έχει γίνει καθαρά από εμένα. Δουλεύουμε μαζί σαν ομάδα για την επίτευξη όλων των στόχων μας», γράφει η Χέδερ στην ιστοσελίδα της, αναφερόμενη στη σχέση της με τον τετράποδο φίλο της.

«Ο Τζέσι μου έχει διδάξει πάρα πολλά και θα του είμαι για πάντα ευγνώμων. Οι άνθρωποι και τα σκυλιά μπορούν να μάθουν τόσα πολλά ο ένας τον άλλον – απλά πρέπει να αφιερώσετε τον κατάλληλο χρόνο και να είστε πρόθυμοι να ακούσετε αυτό που έχει να σας πει ο καλύτερός σας φίλος», συμπληρώνει.

Δείτε τον Τζέσι εν ώρα… δράσης!

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις