Logo

Αποδοκίμασαν στον Επιτάφιο τον Σ. Χατζηγάκη



 
 

epitafios_23-4-2011Στόχος αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρης Χατζηγάκης, όταν έκανε την εμφάνισή του, τη Μεγάλη Παρασκευή, στην τελετή περιφοράς του Επιταφίου στα Τρίκαλα.

Ο πρώην υπουργός αποδοκιμάστηκε άγρια και υβρίστηκε από δεκάδες ανθρώπους και «εισέπραξε» το μεγαλύτερο μέρος της λαϊκής οργής, καθώς ήταν ο πρώτος που είδε ο κόσμος από τους παρόντες πολιτικούς.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το trikalanews.gr, το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων τη στιγμή που συγκεντρώθηκαν εκεί οι Επιτάφιοι από τις εκκλησίες της πόλης.

Μόλις οι Τρικαλινοί αντιλήφθηκαν τον κ. Χατζηγάκη τον αποδοκίμασαν άγρια και τον έβρισαν για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ειδικότερα, ο κόσμος φώναζε, μεταξύ άλλων, στον κ. Χατζηγάκη: «Δεν ντρέπεσαι, κατέστρεψες την χώρα και τολμάς και έρχεσαι και στον Επιτάφιο».

Η οργισμένη αντίδραση του κόσμου προκάλεσε αμηχανία στους παρευρισκόμενους επισήμους, οι οποίοι, ωστόσο, θα έπρεπε να ήταν προϊδεασμένοι για τα αισθήματα των πολιτών, καθώς και το πρωί σημειώθηκαν στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού, ανάλογες αποδοκιμασίας που έδειχναν το εχθρικό για τους βουλευτές κλίμα.

Μάλιστα, τον  trikalanews.gr επισημαίνει ότι κατά την επικοινωνία του με πολιτικούς, που ήταν παρόντες στην τελετή και στην φραστική επίθεση, διαπίστωσε φόβο και ανησυχία εκ μέρους τους για το ενδεχόμενο σοβαρότατων επεισοδίων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις