Logo

Φλόριντα: Έδειραν, πυροβόλησαν και έκαψαν 15χρονο



 
 

florida_23-4-2011Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια διαμάχη, η οποία εκτυλίχθηκε στο Facebook, οδήγησαν στη δολοφονία ενός 15χρονου, με τόσο  κτηνώδη και βασανιστικό τρόπο που έχει προκαλέσει σοκ στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και γενικότερα στην αμερικανική κοινή γνώμη.

(Δείτε το βίντεο)

Ως δράστες του φρικτού εγκλήματος φέρονται ένας 18χρονος, η 15χρονη πρώην κοπέλα του θύματος και ακόμη τρεις νεαροί από 16 ετών έως 20 ετών.

Ο 15χρονος Seath Jacson στις αρχές Μαρτίου έγραφε στον "τοίχο" της συνομίληκης φίλης του Amber Wright στο Facebook: "Σε αγαπώ Amber". Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, στις 7 Απριλίου άλλαξε τόνο, αποκαλώντας δημόσια την Amber "παλιοθήλυκο", όπως έγραψε στον "τοίχο" της.

Τι είχε προκαλέσει αυτή την αλλαγή; Προφανώς το γεγονός ότι η Amber άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τον 18χρονο Michael Bargo.

Έτσι, η διαδικτυακή "βεντέτα", μέσω Facebook, συνεχίστηκε με την Amber να απαντά στις 8 Απριλίου, γράφοντας στον "τοίχο" του πρώην αγοριού της: "Κουράστηκα τόσο πολύ να μου φέρεσαι σα να ήμουν ένα τίποτα. Αν είσαι τόσο τέλειος, γιατί δεν ξεπερνάς τη ζήλια σου και να βρεις ένα καινούριο κορίτσι που μπορείς να πληγώνεις. Ξέρεις ενδιαφερόμουν βαθιά για σένα. Κόλλησα μαζί σου ανάμεσα σε πολλά πράγματα. Χρειάζεται να είναι κανείς αληθινός άντρας για να δεχθεί ότι έχει χωρίσει."

florida1_23-4-2011Ακολούθησε η απάντηση του Seath Jacson, που έγραψε στο Facebook: "Έχουμε και οι δύο ανάγκη να τα αφήσουμε όλα αυτά. Ναι χωρίσαμε, ναι πονάει, αλλά το ξεπέρασα. Θα αφήσω το Μάικ να έχει το κέικ του και να το φάει επίσης."

Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν το έγκλημα συμπεραίνουν  από αυτούς τους διαλόγους ότι τελικά ο 15χρονος Seath δεν ήθελε την Amber, αλλά σιχαινόταν τόσο πολύ τον 18χρονο  Michael Bargo που δεν ήθελε ούτε η πρώην κοπέλλα του να βγαίνει με τον αντίζηλό του.

Πάντως, μετά τους διαλόγους στο Facebook η υπόθεση πήρε την άσχημη τροπή που καταγράφηκε στα εγκληματολογικά δελτία. Η Amber στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στον 15χρονο πρώην φίλο της κατάφερε να τον παρασύρει σε σπίτι σε μια μικρή πόλη της Φλόριντα.

Εκεί περίμενε το Seath μια συμμορία νεαρών με επικεφαλής τον Michael Bargo και μέλη άλλους τρεις νεαρούς ηλικίας 16 ετών, 18 ετών και  20 ετών.

Δύο εξ αυτών χτύπησαν το 15χρονο στο κεφάλι με ξύλινα αντικείμενα και μετά  τον πυροβόλησαν πολλές φορές.

florida2_23-4-2011Το βασανιστήριο του 15χρονου από την εγκληματική ομάδα, στην οποία μετείχε και η 15χρονη Amber, συνεχίστηκε. Τον έβαλαν στη μπανιέρα, του έσπασαν τα γόνατα και στρίμωξαν το σώμα του σ' ένα σάκο.

Όμως, ο Seath  δεν είχε πεθάνει. Έτσι τον ξαναπυροβόλησαν και στη συνέχεια έκαψαν το σάκο με το πτώμα, βάζοντας φωτιά στην αυλή του σπιτιού.

Τέλος, ό,τι απέμεινε από το άτυχο θύμα, οι δράστες το πέταξαν σε κοντινό ποτάμι.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει ως εμπλεκόμενους στη δολοφονία 6 άτομα, εναντίον των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σχετικές με ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Μεταξύ των 6 κατηγορουμένων περιλαμβάνεται η πρώην κοπέλα του θύματος, ο αδελφός της και ο πατριός της. Ο τελευταίος φέρεται να βοήθησε τους νεαρούς να ξεφορτωθούν το πτώμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις