Logo

Βούτυρο στο ψωμί της... Αντιτρομοκρατικής οι απειλές Ριζάι με τη Σέχτα



 
 

Sexta_12-11-2010Εισαγγελέας και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διερευνούν παράλληλα τις απειλές του Αλκετ Ριζάι κατά του εισαγγελέα της έδρας του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας Ιωάννη Αγγελή. 

Υπενθυμίζεται, ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης επί της ενοχής των εμπλεκομένων στην υπόθεση της  δεύτερης απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Αλκετ Ριζάι ακούγοντας ότι η σύντροφός του Ασπασία (Σούλα) Μητροπία κρίνεται κι αυτή ένοχη πέταξε ένα χαρτομάντηλο στο πρόσωπο του εισαγγελέα και του είπε: " Εσύ θα τα πεις με τη Σέχτα Επαναστατών ! Εντάξει;"

Η απειλή  "πάγωσε" το ακροατήριο και τους δικαστές  και ο  εισαγγελέας Ιωάννης  Αγγελής αποφάσισε να ενημερώσει, με επίσημη αναφορά, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας Ιωάννη Σακελάκο και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για όσα συνέβησαν κατά την έκδοση της απόφασης. 

Με βάση την αναφορά του κ. Αγγελή ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών της Αθήνας ανέθεσε σε εισαγγελέα τη διερεύνηση του θέματος, ενώ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θα προβεί στις δικές της ενέργειες.

Όπως είναι γνωστό ορισμένοι αξιωματούχοι της αντιτρομοκρατικής υποστηρίζουν  ότι η Σέχτα Επαναστατών έχει άμεσες διασυνδέσεις με άτομα που κινούνται στο χώρο των ποινικών, όπως για παράδειγμα ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Θεωρούν λοιπόν οτι οι απειλές Ριζάι στο δικαστήριο μόνο τυχαίες δεν μπορεί να ήταν, αφού ο τελευταίος και τις δύο φορές που είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, ήταν μαζί με τον Β. Παλαιοκώστα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις