Logo

Τραυματισμός 7χρονου από κροτίδα



 
 

krotida1_24-4-2011Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο 7χρονος, που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε από κροτίδα.

Το παιδί έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το αριστερό του μάτι.

Το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο εκκλησίας στην Ανθηδόνα Εύβοιας. Δράστης είναι ένας 26χρονος, ο οποίος έριξε ένα «δυναμιτάκι», το οποίο «έσκασε» κοντά στον 7χρονο, που είναι γιός του ιερέα της εκκλησίας.

Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στην Αθήνα, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Κύπρος

Στο μεταξύ, στην Κύπρο 19χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από έκρηξη κροτίδας, στο Παραλίμνι.

Ο νεαρός, που μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, υπέστη σοβαρή βλάβη στο μάτι και για το λόγο αυτό υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να σωθεί η όρασή του.

krotida_24-4-2011Την ίδια στιγμή, στην επαρχία της Λεμεσού συνελήφθη 15χρονος, που είχε κάνει εργαστήριο κροτίδων το δωμάτιό του.

Ο έφηβος, ειδικότερα, βρέθηκε να έχει στο δωμάτιό  του 1.200 εργοστασιακές κροτίδες που τις είχε μετατρέψει σε κροτίδες, προκειμένου να τις διαθέσει στην αγορά.

Ο 15χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του, κατονόμασε, ανακρινόμενος, τον άνθρωπο που του είχε προμηθεύσει τις εργοστασιακές κροτίδες, ο οποίος είναι από τη Λεμεσό και αναζητείται.

Κρήτη

Εξάλλου, στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών και 12 ετών, αντίστοιχα, σώθηκαν από θαύμα, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, από την έκρηξη δύο βεγγαλικών που πυροδότησαν τα ίδια.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τα βεγγαλικά τα βρήκε η 12χρονη στο χώρο στον οποίο τα έκρυβε η μητέρα της και τα πήρε χωρίς να την αντιληφθούν οι γονείς της.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ο 11χρονος, ενώ λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν την 34χρονη μητέρα της 12χρονης και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις