Logo

Σέρρες: Τη στραγγάλισε και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι



 
 

stragalismos_26-4-2011Στραγγάλισε την 23χρονη φίλη του, μετά από έντονο καβγά που είχαν τα ξημερώματα της Τρίτης  και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, στο νομό Σερρών.

Δράστης του εγκλήματος είναι  ένας 25χρονος στρατιώτης, από τη Θεσσαλονίκη, που ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο ιατροδικαστής Σερρών Μηνάς Γεωργιάδης, που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή, γνωμάτευσε ότι ο δράστης επέφερε πολλά χτυπήματα με τα χέρια του στην 23χρονη φοιτήτρια και στη συνέχεια τη στραγγάλισε.

Επίσης, ο ιατροδικαστής εντόπισε μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στο θώρακα.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο νεαρός δράστης μετά το έγκλημα έκαψε το πουκάμισο της κοπέλας στην προσπάθειά του να εξαφανίσει ίχνη αίματός του, που υπήρχαν στα ρούχα της.

Στην συνέχεια μετέφερε τη σορό της στον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδιάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι, λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντίκης, στις Σέρρες.

Μια ώρα μετά τη δολοφονία ο 25χρονος ειδοποίησε τον πατέρα της κοπέλας, αναφέροντάς του και το σημείο που την πέταξε, ενώ προηγουμένως είχε αναφέρει την πράξη του στο αστυνομικό τμήμα Πορροϊων.

Ο 25χρονος, που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις