Logo

Άγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα



 
 

bgnmn_27-4-2011Μια εν ψυχρώ δολοφονία σε δρόμο της Νέας Υόρκης καταγράφηκε λεπτομερώς σε βίντεο από μία κοντινή κάμερα παρακολούθησης.

(Δείτε το βίντεο)

Ο Τρέβον Γουίν, 24 ετών, πυροβολήθηκε όπως στεκόταν έξω από το εστιατόριο-fast food του θείου του, στο Μπρούκλιν.

Το βίντεο δείχνει τον Τρέβον να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο έξω από το εστιατόριο Crown Fried Chicken, όταν ένας μαυροντυμένος άντρας περπατά ήρεμα προς το μέρος του, τραβά ένα πιστόλι και τον πυροβολεί δύο φορές.

Καθώς ο Τρέβον πέφτει στο έδαφος, ο δράστης φεύγει τρέχοντας από τη σκηνή και άνθρωποι από τα γειτονικά καταστήματα βγαίνουν έξω για να δουν τι συμβαίνει.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του νεαρού άνδρα να σταθεί ξανά στα πόδια του, κατρακυλά στο πεζοδρόμιο, ακίνητος και αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του έκπληκτου πλήθους που είναι συγκεντρωμένο γύρω του.

Ο Σακίμ Μοχάμεντ, κάτοικος της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό, είπε  ότι δεν εξεπλάγη από την επίθεση.

«Έχω δει σχεδόν τα πάντα που θα μπορούσαν να συμβούν σε αυτήν την κοινότητα. Την έχω μάλιστα μετονομάσει σε “Λεωφόρο 1 πτώμα την εβδομάδα», είπε.

«Είμαι εδώ από το 1989. Νομίζω ότι έχω δει τουλάχιστον 15 δολοφονίες σε αυτό το τετράγωνο όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία επικίνδυνη περιοχή».

Η οικογένεια και οι φίλοι του Τρέβον έχουν ανάψει ένα μικρό καντήλι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε, ενώ η αστυνομία ζητά από μάρτυρες ή οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία, να μιλήσει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις