Logo

Η "Μπάρτσα" θα καταγγείλει τον Μουρίνιο στην UEFA



 
 

mourinio_28-04-2011Η Μπαρτσελόνα προτίθεται να καταγγείλει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην UEFA για τα όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης για τα ημιτελικά του  Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στο Γερμανό διαιτητή του αγώνα Σταρκ, αλλά και στον  προπονητής της  “Μπάρτσα”, Πεπ Γκουαρντιόλα, ισχυριζόμενος ότι η ομάδα της Βαρκελώνης έχει τη διαιτητική εύνοια τα τελευταία χρόνια, στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Επίσης ο Μουρίνιο έμπλεξε στις αιτιάσεις του και τη UNICEF που είναι χορηγός της Μπαρτσελόνα.

«Δώσαμε εντολή στο νομικό επιτελείο του συλλόγου  να μελετήσει τις δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ, ώστε να καταθέσουμε επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σφοδρή επίθεση κατά του Γερμανού διαιτητή έκανε με δηλώσεις του και το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Πάντα στα ματς με τη Μπαρτσελόνα μένουμε με δέκα παίκτες με την αποβολή του Πέπε, ο Σταρκ αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μου» δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)


Τελευταίες Ειδήσεις