Logo

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ετών... 1,5 !



 
 

footballbaby_28-4-2011Αυτό θα πει φροντίδα για το μέλλον. Συμβόλαιο με έναν επίδοξο σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων ηλικίας μόλις ... 18 μηνών υπέγραψε η ολλανδική ομάδα Φένλο!

(Δείτε το βίντεο)

Ο μικρός Μπέρκε φαν ντερ Μέι έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο στα σουτ, όπως φαίνεται και το σχετικό βίντεο που τράβηξαν οι γονείς του στο σπίτι και εμφανίζει τον λιλιπούτειο ποδοσφαιριστή να σκοράρει με μοναδική δεξιοτεχνία στο καλάθι των παιχνιδιών.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον ιστότοπο του YouTube και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο χρήστες, μεταξύ των οποίων και παράγοντες της Φένλο, που έσπευσαν να κατοχυρώσουν τον φέρελπι σουτέρ, εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση.footballbaby2_28-4-2011 

Του πρόσφεραν 10ετές συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε με ...παιδικές μουτζούρες, παρουσία των γονιών του και μάλιστα, προπονήθηκε ήδη με τον αστέρα της Φένλο, Κεν Λέμανς.

Όλη η οικογένεια του λιλιπούτειου σούπερ - μπαλαδόρου υποστηρίζει τη Φένλο, καθώς ο παππούς του μπόμπιρα έπαιζε κάποτε επαγγελματικά στην ομάδα.

"Δεν γνωρίζουμε ακόμα την αγαπημένη του θέση. Ωστόσο, μπορούμε να μιλάμε για έναν δεξιό παίκτη με πολλή καλή τεχνική στο σουτ, επιμονή και ποδοσφαιρικά γονίδια", αναφέρει η ανακοίνωση της Φένλο.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις