Logo

Ο πριγκιπικός γάμος σε βίντεο



 
 

 

screenshot57Δείτε τα βίντεο με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της γαμήλιας τελετής και της βασιλικής πομπής προς το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Η νύφη ξεκίνησε με τη συνοδεία της, λίγο μετά τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος), από το πολυτελές ξενοδοχείο Goring του Λονδίνου, όπου πέρασε την τελευταία νύχτα της ως κοινή θνητή. Κατά την αναχώρησή της, αποκάλυψε εν μέρει και το σχέδιο του νυφικού φορέματος που αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό. Ήταν ένα νυφικό της σχεδιάστριας Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen, με ουρά 2,70 μ.

 

 

Η νύφη έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στις 10.30.

 

 

Ο πατέρας της την συνόδευσε μέσα στο ναό για να την παραδώσει στον γαλαζοαίματο γαμπρό.

 

 

Η γαμήλια τελετή άρχισε και οι μελλόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους.

 

 

Μετά την τελετή, ο Γούλιαμ και η Κέιτ αναχώρησαν για το παλάτι του Μπάκιγχαμ με την βασιλική γαμήλια άμαξα, ακολουθούμενοι από την βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη συνοδεία της νύφης. Το συγκεντρωμένο πλήθος τους αποθέωσε.

 

 

Ακολούθησε η παραδοσιακή εμφάνιση των νεόνυμφων στο μπαλκόνι του παλατιού. Οι δούκες του Κέμπριτζ – σύμφωνα με τον τίτλο που τους απένειμε η βασίλισσα μετά το γάμο τους – παρακολούθησαν, μαζί με τις οικογένειές τους, την επίδειξη της RAF.

 

 

Μετά τη γαμήλια δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έφυγαν από το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, για το παλάτι Saint James, την ανοιχτή σπορ Aston Martin που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού πρίγκιπα Κάρολο και ήταν στολισμένη με μπαλόνια και μια πινακίδα με τα στοιχεία "JUST WED" (άρτι νυμφευθέντες). Ένα κίτρινο ελικόπτερο της υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης της RAF – της μονάδας του Γουίλιαμ – πετούσε πάνω από το ζευγάρι, καθώς έφευγε για να ξεκουραστεί πριν από το βραδινό γαμήλιο πάρτι.


 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-4-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Το φιλί του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Οι... τούμπες του ιερέα μετά τον πριγκιπικό γάμο

Πέταξαν για το γαμήλιο ταξίδι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ

Καρέ - καρέ ο πριγκιπικός γάμος

Παραλειπόμενα από τον πριγκιπικό γάμο

 

Τελευταίες Ειδήσεις