Logo

Σφαγή στο Οχάιο



 
 

columbus3_1-5-2011Ασύλληπτη καταδίωξη υπόπτου για τη σφαγή τεσσάρων ανθρώπων σε αγροικία του Οχάιο, κατέληξε – έπειτα από 30λεπτη ανταλλαγή πυροβολισμών – στον θάνατο του υπόπτου και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών!  (Δείτε το βίντεο)

Σκηνικό ταινίας τρόμου άρχισε να εκτυλίσσεται στην πόλη Κολούμπους, μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων μιας τετραμελούς οικογένειας, μέσα στο σπίτι της, από μια νεαρή συγγενή που πήγε να τους επισκεφθεί.

Πριν ακόμα μπει στο σπίτι, η νεαρή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε έναν γείτονα που κάλεσε την αστυνομία. Λίγα λεπτά μετά τη μακάβρια ανακάλυψη, η αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα να κινείται στην περιοχή και άρχισε η καταδίωξη.columbus1_1-5-2011

Ο ύποπτος, ο 27χρονος Ρλαντλ Λι Ρόμπερτς, έπεσε με το φορτηγάκι που οδηγούσε πάνω σε ένα σπίτι, βγήκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών.

Δέκα λεπτά αργότερα και μετά από συνεχή ανταλλαγή πυροβολισμών, ο ύποπτος έπεσε νεκρός. Ένας από τους τρεις αστυνομικούς που τραυματίστηκαν, νοσηλεύεται με πιο σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως η κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη, ενώ ένα ακόμη πρόσωπο που νοσηλεύτηκε για λίγο στο τοπικό νοσοκομείο, σχετίζεται με τον ύποπτο, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις