Logo

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία του πυροσβέστη



 
 

pyrosvestis_1-5-2011Τη Δευτέρα στον Άγιο Μηνά Λεύκας, στις 4 το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 59χρονο αρχιπυροσβέστη Χρήστο Μηνά.

Στο μεταξύ, άκαρπες έχουν αποβεί, μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ληστών, που τον πυροβόλησαν 4 φορές.

(Δείτε το βίντεο)

Υπενθυμίζεται, ότι η δολοφονία έγινε στις 12:15 το μεσημέρι του Σαββάτου στο super market Μαρινόπουλος, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα.

Όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ του patra tv, ο πυροσβέστης είδε τους ληστές να εισέρχονται στο κατάστημα και αντί να αδιαφορήσει αποφάσισε να δράσει.

Συγκεκριμένα, άφησε τις σακούλες με τα ψώνια μέσα στο αυτοκίνητό του, από όπου πήρε ένα σιδερολοστό και μπήκε μέσα στο super market, φωνάζοντας να κλείσουν οι πόρτες και χτυπώντας στην πλάτη τον έναν ληστή.

Τότε ο άλλος δράστης έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον πυροσβέστη στο κεφάλι, το λαιμό, το στήθος και το στομάχι.

Στη συνέχεια, σαν να μην έγινε τίποτα, οι δύο δράστες άρπαξαν 3.000 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σήμερα Κυριακή, μια μέρα πριν την αυριανή κηδεία, οι γείτονες του 59χρονου στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όπου διέμενε, μιλούν στο thebest.gr με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο της διπλανής τους πόρτας, που δεν δίστασε να αντιμετωπίσει τους ληστές.

Συγκλονισμένοι είναι και οι πυροσβέστες της Πάτρας για την δολοφονία του 59χρονου συναδέλφου τους, που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και εργαζόταν ως τηλεφωνητής στον Α΄ Πυροσβεστικό Σταθμό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις