Logo

UFO ή αεροσκάφη;



 
 

xtrtrstrl_1-5-2011Έχει τη φήμη του παγκόσμιου κέντρου εξωγήινης δραστηριότητας και ένα νέο βίντεο, το οποίο βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και έχει ιδιαίτερα καθαρή ανάλυση, είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει αυτή την άποψη. (Δείτε το βίντεο)

Ο Μάικλ Λι Χιλ από το Eastlake της Αμερικής, ο οποίος, κατά καιρούς, έχει καταγράψει πολλές εικόνες μυστηριωδών αντικειμένων πάνω από τη λίμνη Erie, στο Οχάιο, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, το οποίο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είναι το καλύτερο που έχει τραβήξει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Χιλ δήλωσε: «Εκείνη η νύχτα είχε ίσως τη μεγαλύτερη δραστηριότητα που έχω βιώσει ποτέ».

Το βίντεο που τράβηξε ο κ. Χιλ δείχνει διάφορα σύνολα χρωματιστών φώτων, τα οποία αναβοσβήνουν πάνω από τη λίμνη Erie, ενώ φαίνεται να παραμένουν ακίνητα.

«Τραβάω τέτοιου είδους βίντεο εδώ και πολύ καιρό και έχω φτάσει πλέον στο σημείο όπου μου επιτρέπουν [οι εξωγήινοι] να γνωρίζω ότι αντιλαμβάνονται την παρουσία μου και ότι ξέρουν ότι τα μαγνητοσκοπώ», είπε ο κ. Χιλ, ενώ συμπλήρωσε: «Έρχονται κάθε χρόνο και πλησιάζουν όλο και πιο κοντά».

Αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη λίμνη είναι ένας "μαγνήτης" εξωγήινης δραστηριότητας.

«Όποτε βγαίνω έξω και κοιτάζω ψηλά στον ουρανό, τους βλέπω εκεί όλη την ώρα», λέει ο Εντ Χούσα, κάτοικος της περιοχής που  βγάζει συχνά βόλτα τον σκύλο του σε ένα τοπικό πάρκο. «Κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουμε παράξενα φώτα στον ουρανό να αναβοσβήνουν».

Δεν είναι λίγοι φυσικά αυτοί που ισχυρίζονται ότι τα αντικείμενα που απεικονίζονται στο βίντεο του κ. Χιλ δεν είναι τίποτε άλλο από αεροσκάφη, ωστόσο ο ίδιος διαφωνεί: «Το γεγονός ότι τα αντικείμενα παραμένουν στην οθόνη και δεν κινούνται, αναιρεί κάθε υπόνοια ότι πρόκειται για αεροσκάφη».

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ιερουσαλήμ: UFO πάνω από ιερό χώρο;

ΑΤΙΑ πάνω απ' τη ΣΙβηρία


Τελευταίες Ειδήσεις