Logo

ΗΠΑ: Κατηγορούν καθηγήτρια επειδή γράφει ερωτικά μυθιστορήματα ! (vid)



 
 

tchr_2-5-2011Τα παράπονά τους στο τοπικό εκπαιδευτικό συμβούλιο εξέφρασαν οργισμένοι γονείς μαθητών γυμνασίου στην Πενσυλβανία, όταν ανακάλυψαν ότι μια – κατά τα φαινόμενα – ήσυχη καθηγήτρια των παιδιών τους γράφει πικάντικα, ερωτικά μυθιστορήματα όταν δεν τους κάνει μάθημα.  

Αυτό που ζητούν από το συμβούλιο είναι να εξετάσει το θέμα και να υποχρεώσει την Judy Buranich, η οποία διδάσκει εδώ και 20 χρόνια και στα βιβλία της υπογράφει με το ψευδώνυμο Judy Mays, να κάνει την επιλογή της: είτε να εγκαταλείψει τη διδασκαλία ή να σταματήσει να γράφει τέτοιου είδους βιβλία.

Τα βιβλία αυτά, τα οποία συμπεριλαμβάνουν χαρακτήρες όπως εξωγήινους, βρικόλακες και λυκάνθρωπους, είναι διαθέσιμα τόσο σε διαδικτυακούς ιστοτόπους όσο και σε αλυσίδες βιβλιοπωλείων.

Για τους γονείς των μαθητών, όμως, το περιεχόμενο των μυθιστορημάτων που γράφει η καθηγήτρια των παιδιών τους, παραείναι... πικάντικο.

bkrc_2-5-2011Η Wendy Apple, ο γιος της οποίας πηγαίνει στο σχολείο που διδάσκει η κ. Buranich, είπε ότι ανακάλυψε τη διπλή ζωή της καθηγήτριας στο διαδίκτυο.

«Τώρα ο γιος μου ξέρει, οπότε τι να σκεφτεί την ώρα του μαθήματος, όταν γνωρίζει τι κάνει η καθηγήτριά του στον ελεύθερο χρόνο της;», λέει η κ. Apple. «Νόμιζα ότι ήταν μία κορυφαία εκπαιδευτικός. Αυτό που κάνει, όμως, είναι ανήθικο κι εντελώς απαράδεκτο. Τέλος».

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε, η κ. Apple είπε ότι έχει λάβει διάφορα σχόλια και μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook από ανθρώπους που της ασκούν αρνητική κριτική σχετικά με τα όσα είπε επί του θέματος.

Οι υποστηρικτές της κ. Buranich λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που κάνει, καθώς τα βιβλία αυτά τα γράφει στον ελεύθερο χρόνο της.

Η κ. Buranich έγραψε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα: «Ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποστήριξη που έχει λάβει. «Έχω πολλούς ανθρώπους που με υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων αρκετών τωρινών και παρελθοντικών μαθητών μου».

      

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις