Logo

Με σφαίρες και βόμβες απειλεί τους δικαστές !



 
 

Xristos_Tsakalos_02-05-2011Ευθείες απειλές κατά των λειτουργών Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, Χρήστος Τσάκαλος.

Με επιστολή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Indymedia ο φερόμενος – από τις διωκτικές αρχές – ως  “διευθυντικό στέλεχος” της οργάνωσης, αφού αναφέρει ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του την ανακριτική διαδικασία την οποία θεωρεί “φάρσα” προσθέτει:

«… Αντίθετα η δικαστική μαφία ας προετοιμάζεται για τα δικά της ραντεβού με τον ιστορικό προορισμό της.

Γιατί αυτοί είναι οι καιροί, που εκτός από τα χρήματα και τις προαγωγές σε ανώτερα αξιώματα που λαμβάνουν, η ανταμοιβή για τους δικαστικούς λειτουργούς μπορεί να είναι μία δυνατή βροχή από σφαίρες ή μία ισχυρή βόμβα στο αυτοκίνητό τους.

Κι αυτό δεν είναι απειλή, απλά μία υπενθύμιση γεγονότων που μπορούν να συμβούν».

Με την ίδια επιστολή επιτίθεται εναντίον των δημοσιογράφων αναφέροντας:  «Φυσικά την επέλαση του διωκτικού πραξικοπήματος την προλειαίνει ή εμπροσθοφυλακή του δημοσιογραφικού τηλε-δικαστηρίου.

Αν δεν υπήρχαν τα μήντια για να προετοιμάσουν το έδαφος, το δικαστικό σύστημα δεν θα είχε καταφέρει να εφαρμόσει τόσο ξεδιάντροπα τη βαναυσότητά του, χωρίς να συναντήσει ως ανάχωμα έστω και τις “δημοκρατικές διαμαρτυρίες” των “προοδευτικών φορέων”».

Και σε άλλο σημείο, ο Χ. Τσάκαλος, υποστηρίζει: «Πλέον, ό,τι δεν μπορεί να καταδικαστεί με πραγματικούς όρους, καταδικάζεται στο καναλικό τελετουργικό θυσιαστήριο των μήντια.

Σήμερα, μόνο μέσα στο γενικευμένο κλίμα έκτακτης ανάγκης που σκηνοθετούν οι δημοσιογράφοι μπορεί να στηθεί άνετα το “θέατρο της δικαιοσύνης”».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις