Logo

Στη φυλακή ο στρατιώτης που στραγγάλισε την 23χρονη φίλη του



 
 

staggalismosKerkini_02-05-2011Προφυλακίστηκε αμέσως μετά την απολογία του στον στρατιωτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος στρατιώτης που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 23χρονη φίλη του και στη συνέχεια έριξε το πτώμα της σε αρδευτικό κανάλι.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την περασμένη Τρίτη στην περιοχή της Κερκίνης Σερρών.

Στο μεταξύ, επεισοδιακή ήταν η μεταγωγή του κατηγορούμενου στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς συγγενείς και φίλοι της 23χρονης τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του, ενώ για περίπου δύο ώρες απέκλεισαν την οδό Καυτανζόγλου.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν αναρτήσει πανό που ανέγραφε: «Ζούμε ισόβια να σε δούμε»!

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, ομολόγησε τις πράξεις που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του, προηγήθηκε έντονος καβγάς με την άτυχη κοπέλα, με την οποία διατηρούσε επί τρία χρόνια ερωτική σχέση, κι ότι θόλωσε όταν εκείνη τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Σε βάρος του 25χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για περιύβριση νεκρού, αφού επιχείρησε να κάψει τη σορό της 23χρονης, πριν την πετάξει σε αρδευτικό κανάλι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις