Logo

Καταδικάστηκαν τρεις χούλιγκαν



 
 

aek_2-5-2011Ένα χρόνο θα κάνουν να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα στο γήπεδο τρεις οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στα θλιβερά επεισόδια, που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας,  σήμερα Δευτέρα τους επέβαλλε ποινή φυλάκισης από  τρεις έως έξι μήνες με αναστολή, ενώ παράλληλα τους  υποχρέωσε να δίνουν επί ένα έτος το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, τις ημέρες και ώρες που παίζει η Ένωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια του τελικού που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο ήταν συνολικά 11.

Το δικαστήριο εκτός από τους τρεις που καταδίκασε για παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, βιαιοπραγία και κατοχή εκρηκτικών (φωτοβολίδων), αθώωσε ακόμη δύο κατηγορουμένους, ελλείψει δόλου.

Εξάλλου, ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τους υπόλοιπους έξι κατηγορουμένους, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Τέλος, προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν από τη 2η ειδική ανακρίτρια άλλοι δύο χούλιγκαν, που συνελήφθησαν σε επεισόδια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο ένας από αυτούς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και εμπρησμό, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται μόνο για διατάραξη κοινής ειρήνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις