Logo

Eurovision 2011: Η πρώτη πρόβα του Λούκα Γιώρκα στο Ντίσελντορφ(vid)



 
 

loucas_giorcas_2-5-2011Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη πρόβα του "Watch my Dance" του Λούκα Γιώρκα και του  Stereo Mike,  στο στάδιο Εsprit Αrena Dusseldorf, όπου θα διεξαχθεί ο 56ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. 

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται στο Ντίσελντορφ από το Σάββατο 30 Απριλίου και απολαμβάνει την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής ομογένειας, που τους παραχώρησε ακόμη και  γυμναστήριο για να εξασκούνται στις πρόβες τους.

΄Οσο για την σημερινή πρόβα, σαν "πρώτη γεύση" μπορούμε να πούμε, πως οι εντυπώσεις που άφησε η ελληνική αποστολή ήταν καλύτερες από το αναμενόμενο.

Οι Γερμανοί μας επεφύλαξαν αρχαιοελληνικό σκηνικό με κίονες, ενώ η χορογραφία ήταν εντελώς διαφορετική  και πολύ καλύτερη από αυτή που είδαμε στον ελληνικό τελικό .

Περισσότερο ζεϊμπέκικο με τους τέσσερεις χορευτές να "τα δίνουν όλα", συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο (hip hop), σε ένα  άρτιο αποτέλεσμα.

Ο Λούκας και ο Stereo Mike, αν και λίγο αγχωμένοι, δικαιολογημένα βέβαια, κατάφεραν να δείξουν ότι δούλεψαν πολύ όλο αυτό τον καιρό και θα καταφέρουν να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ο Λούκας στέκεται στο κέντρο της σκηνής ενώ ο Stereo Mike κινείται περιμετρικά. Στη γέφυρα του τραγουδιού ο Λούκας ρίχνει μια στροφή, και πετάει τη βάση του μικροφώνου την ώρα που φλόγες υψώνονται  στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου!

Όσο για το φινάλε, δυνατό με το Λούκα να δείχνει συμβολικά με το δάχτυλο υψωμένο τον ουρανό και να μας κάνει να πιστεύουμε πως ό,τι και να γίνει, το  σίγουρο είναι ότι το ζειμπέκικο θα πλημμυρίσει τη σκηνή και ολόκληρο το στάδιο.

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Eurovision 2011:Το επίσημο βιντεοκλίπ του "Watch my dance"!



Τελευταίες Ειδήσεις