Logo

Στη φυλακή ο εφοριακός με τα 2,2 εκ. ευρώ



 
 

eforiakos_2-5-2011Τους ιδιώτες στους οποίους, όπως ισχυρίστηκε, έδωσε μέρος των χρημάτων που καταχράστηκε, φέρεται να κατονόμασε κατά τη  "μαραθώνια"  απολογία του, ο 52χρονος εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος αργά το βράδυ της Δευτέρας.

«Δηλώνω την ειλικρινή μου μεταμέλεια και προτίθεμαι να επιστρέψω το σπίτι μου στο Βύρωνα, το εξοχικό μου στην Αίγινα, το τζιπ και 165 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά», υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας της Αθήνας. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Ανδριόπουλος φέρεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΣΔΟΕ, να καταχράστηκε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ από την ΚΓ΄ ΔΟΥ(Κυψέλη), όπου υπηρετούσε ως προϊστάμενος στο τμήμα εξόδων.

Ωστόσο, το κατηγορητήριο που του έχει απαγγείλει η ανακρίτρια, αφορά την υπεξαίρεση 500.000 ευρώ, ποσό που αφορά τους πρώτους μήνες του 2011, καθώς για τα προηγούμενα έτη η έρευνα συνεχίζεται.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε κατά την απολογία του, ότι υπεξαιρούσε ποσά από το ταμείο της εφορίας τα τελευταία τρία χρόνια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις