Logo

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα φόρεσε στην αγαπημένη του ο William!



 
 

william_kate_daxtylidi_arravwnwn_16-11-2010Λίγες μόνο μέρες μετά την αποκάλυψη του βρετανικού περιοδικού “US Weekly” ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πρόκειται να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο, βγήκε επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε την Τρίτη και πρόκειται για το μεγαλύτερο βρετανικό βασιλικό γεγονός μετά τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα το 1982.

Ο William μάλιστα, έδωσε στην Kate Middleton το δαχτυλίδι των αρραβώνων που είχε δώσει ο πρίγκιπας Κάρολος στην Νταϊάνα, ως φόρο τιμής προς την μητέρα του. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι ένα οβάλ ζαφύρι που περιβάλλεται από πολύτιμα διαμάντια.  Ο William, μιλώντας σήμερα για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του με την Kate, δήλωσε: "Αυτό το δαχτυλίδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Δεδομένου  όμως ότι κι η Kate  μου είναι εξίσου σημαντική, θεώρησα σωστό να της το δώσω."

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του πρίγκιπα William και της δεσποινίδος Catherine Middleton. Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011, στο Λονδίνο. Περεταίρω λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία του γάμου, θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Ο πρίγκιπας William και η δεσποινίς Middleton αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια ιδιωτικών διακοπών τους στην Κένυα. Ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε το γεγονός στην βασίλισσα και στα υπόλοιπα στενά  μέλη της οικογενείας. Ο πρίγκιπας ζήτησε επίσης, την άδεια από τον πατέρα της δεσποινίδας Middleton. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι θα μείνει στη βόρεια Ουαλία, όπου ο πρίγκιπας William θα συνεχίσει να υπηρετεί στην Βασιλική Αεροπορία».


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις