Logo

Βρέθηκαν οι δράστες για το μακελειό του Ρέντη



 
 

dias_5-5-2011Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην έρευνα της Ασφάλειας Αττικής για τη φονική συμπλοκή της 1ης Μαρτίου 2011 στου Ρέντη, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι έχει πλέον στα χέρια της τους δύο δράστες που ευθύνονται για τη δολοφονία των Ιωάννη Ευαγγελινέλη, 23 ετών, και Γεώργιου Σκυλογιάννη, 22 ετών, καθώς και του σοβαρού τραυματισμού άλλων δύο συναδέλφων τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή η εθνικότητα των δραστών. Δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι πρόκειται για τέσσερις ομογενείς από τη Ρωσία.

Σημειώνεται ότι στη ΓΑΔΑ κρατούνται 12 ακόμα άτομα που ανακρίνονται για συνεργασία με τους δολοφόνους των αστυνομικών, ενώ οι προσαγωγές ανέρχονται σε 30.

Αυτή την ώρα ερευνώνται σπιθαμή προς σπιθαμή περιοχές στη δυτική Αττική για τον εντοπισμό και δύο ακόμα ατόμων που φέρεται να μετείχαν στο μακελειό του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών από τηλεφωνικές υποκλοπές μέσω του "αρχικοριού" της ΕΥΠ, αλλά και από την ανάλυση δείγματος DNA που βρέθηκε σε κηλίδες αίματος, κοντά στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το κλεμένο τζίπ μάρκας Volvo.

Η Ασφάλεια Αττικής  άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης όταν συγκέντρωσε στοιχεία για μία συμμορία ποινικών, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στα δυτικά προάστια.

Η συγκεκριμένη σπείρα είχε πραγματοποιήσει έξι ληστείες σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και καταστήματα τους τελευταίους μήνες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις